top of page

Årsmøte 2020 med "Fangene på fortet"

God fredag, alle sammen!

Torsdag kveld avholdt Young Logistics årsmøte for alle gamle og nye medlemmer. Årsmøtet ble holdt på «Fangene på fortet» hvor det ble servert pizza, før vi avsluttet med spill og moro. I år hadde vi også ny rekord med antall påmeldte, og ekstra hyggelig er det å se så mange nye ansikter delta – vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere! Vi vil absolutt si at kvelden var en suksess, og er utrolig glade for at vi endelig har fått mulighet til å samle alle engasjerte og unge logistikere sammen! Tross at året har bydd på sine begrensninger jobber vi kontinuerlig med å se på de ulike mulighetene organisasjonen har for å få gjennomført ulike arrangement i kommende fremtid. Neste arrangement vil allerede tre av stabelen den 22.10, hvor det vil bli en ølsmaking i de nye lokalene til Lervig. Arrangement kommer!

Det er også veldig viktig for oss å få takket de utrolige bedriftene som har valgt å sponse oss nok et år. Vi setter utrolig stor pris på at dere vil være med å løfte opp og bidra til å skape en arena for unge logistikkinteresserte.


66 visninger

Siste innlegg

Se alle

Paintball med Young Logistics

🎉 TAKK for et utrolig morsomt Paintball-eventyr i går med Young Logistics-gjengen! 🎨💥 Stemningen var på topp, latteren satt løst, og konkurranseinstinktet var skyhøyt. Det var virkelig en dag fylt

Comments


bottom of page