top of page

Styreprofil: Bli kjent med Tore Ommundsen

Faktaboks

Navn: Tore Ommundsen

Stilling: Sales Executive/Freight Forwarder

Nåværende arbeidsgiver: Tellus Logistics AS

Andre verv: Nestleder i Logistikkforeningen Avd. Rogaland

Studiebakgrunn:

· Bsc Logistikk og Supply Chain Management, Høgskolen i Molde.

· Speditørskolen, NHO Logistikk og Transport


Tore Ommundsen var i 2018 med på å starte Young Logistics. Vi er så heldige at Tore fortsatt er med i styret i Young Logistics, og han er nok et kjent fjes for alle som har deltatt på våre arrangementer. Tore jobber til daglig i Tellus Logistics og er også nestleder i vår moderorganisasjon Logistikkforeningen Avd. Rogaland. Vi har intervjuet Tore slik at du skal få muligheten til å bli bedre kjent med han!


Hei Tore! Du var med på å starte Young Logistics tilbake i 2018. Hva var årsaken til det?

- Jeg var med på å starte Young Logistics fordi jeg syntes det var et stort behov for en organisasjon i vår bransje som kunne fasilitere nettverksbygging og interessante faglige arrangement for unge. Dette mener jeg også bidrar til å gjøre logistikkbransjen i vårt distrikt enda mer attraktivt for unge arbeidstakere.


Fem år har gått siden Young Logistics ble startet. Hvem vil du anbefale å bli med?

- Jeg synes alle unge som har en tilknytning til bransjen burde vurdere å bli medlem og å delta på Young Logistics sine arrangement. Det å bygge nettverk kan gjøre at en blir mer attraktiv for arbeidsgivere og når Young Logistics i tillegg har flere arrangement i samarbeid med store næringslivsaktører, så er det gode muligheter for å komme tett på viktige beslutningstakere i næringen.


Du har jobbet med logistikk helt siden studietiden. Hva liker du best med å jobbe i logistikkbransjen?

- I logistikkbransjen er ingen dag lik og det er noe jeg setter pris på. Det er alltid bevegelse og aktivitet som skaper spennende utfordringer. Samtidig som det er et faglig grunnlag i bunn er det også rom for kreativitet grunnet det varierende arbeidet og det trives jeg med.


Hvordan tror du Stavangerregionen er posisjonert for utviklingen som vil komme i årene som kommer?

- I Stavangerregionen er det utrolig mange spennende og innovative selskap med stort behov for kompetanse innen logistikk. Jeg vil nesten gå så langt som å si at Stavanger-regionen muligens er Norges mest interessante region å jobbe i når det kommer til logistikk.


Hvilken type kompetanse tror du logistikkbransjen vil behøve i årene som kommer?

Jeg tror at en grunnleggende kompetanse innen logistikkoperasjoner, lagerdrift og produksjon, som i dag er svært viktig kompetanse innen logistikken, også vil være viktig fremover. Det er mulig selve operasjonene vil være mer automatiserte ved hjelp av teknologi, men for å kunne gjennomføre effektive operasjoner, må denne kompetansen ligge til grunn i menneskelig arbeidskraft.


Hva liker du best med din nåværende jobb?

- Tellus Logistics er en speditør med hovedfokus på sjøtransport. Dette er et segment innen spedisjon som alltid har interessert meg og som jeg trives svært godt innen. Arbeid med å få så mye gods fra vei over på sjø som mulig oppleves svært givende for meg og jeg er overbevist om at nettopp dette arbeidet er veldig samfunnsnyttig. Av speditører i distriktet er Tellus Logistics ganske unike i dette segmentet og valget ble da naturlig for meg når jeg fikk muligheten til å jobbe for Tellus Logistics.


Hvordan er en vanlig dag på jobb for deg?

- Arbeidsdagene mine varierer veldig da min rolle ligger i skjæringspunktet mellom utgående salg og operasjonell logistikk. Jeg har mine faste kunder som jeg bistår med alt fra prising til rådgivning til transportplanlegging og koordinering. Jeg har ofte en tanke om hva en arbeidsdag vil inneholde når jeg kommer på kontoret, men dagen blir som regel ikke helt som jeg hadde tenkt.


Hvilket Young Logistics-arrangement gleder du deg mest til i 2023?

- Jeg gleder meg veldig til bedriftsbesøket hos Posten/Bring som jeg tror vil bli et veldig spennende arrangement. Jeg ser også frem til sponsorkveld i høst!


Hvem er din logistikkguru?

- Jeg har hatt flere logistikkguruer gjennom min karriere, men den jeg har lært aller mest av er helt klart Ronny Paulgaard-Pettersen, min nåværende sjef. Vi har hatt regelmessig kontakt siden jeg begynte hos en leverandør av ham i slutten av 2016 og selvsagt spesielt siden jeg begynte å jobbe for Ronny selv i 2018. Ronny er lidenskapelig opptatt av gode logistikkløsninger samtidig som han er en visjonær og inspirerende leder. Å ha en leder man trives med er viktig i alle bransjer, også vår.


Og helt til slutt Tore - hva liker du å gjøre på fritiden?

- Jeg er veldig opptatt av fotball og følger Viking og Arsenal tett. Utenom jobb går det mye tid på å se fotball. 😊

137 visninger

Siste innlegg

Se alle

Paintball med Young Logistics

🎉 TAKK for et utrolig morsomt Paintball-eventyr i går med Young Logistics-gjengen! 🎨💥 Stemningen var på topp, latteren satt løst, og konkurranseinstinktet var skyhøyt. Det var virkelig en dag fylt

Comentarios


bottom of page